Skip navigation

Spela på The Tour Championship

Redaktionen Golfing.se - 8:01 20/09/2018 (uppdaterad 11:57 19/09/2018)

På söndag är det dags för The Tour Championship som är en del av PGA Tour. Golfälskare världen över kommer att följa tävlingen med spänning, och många kommer att höja adrenalinet med att betta på sina favoriter. Något som i dagsläget är lättare än någonsin.

Snart är det äntligen dags! På söndag svingas klubborna i årets upplaga av The Tour Championship, som hålls på East Lake Golf Club i Atlanta, Georgia. Tävlingen är också den stora finalen i herrarnas PGA Tour, där säsongens 30 bästa spelarna på säsongens FedEx-ranking får vara med i startfältet. Bland dessa finner vi exempelvis Dustin Johnson, Justin Rose, Rory McIlroy, Tommy Fleetwood och Tiger Woods.

Först ut är Marc Leishman och Patton Kizzire klockan 11.40, därefter fortsätter två spelare att gå ut mot varandra med tio minuters mellanrum. Sista paret går ut 14.00. Hela spelschemat hittar du här. När första rundan är slut, återstår det att se vilka som går vidare i den prestigefyllda turneringen.

Goda möjligheter att spela på turneringen

Golfintresserade världen över kommer att följa The Tour Championship med spänning. Många som vill öka adrenalinet ytterligare kommer också att placera bett på sina favoriter. Med dagens moderna teknik är det också lättare än någonsin. I dagsläget finns det över 100 spelsajter på den svenska marknaden, som alla går att nå direkt via datorn, plattan eller mobilen.

Med detta sagt är konkurrensen på spelmarknaden stor, vilket gynnar den enskilde konsumenten. Nu finns det goda möjligheter att få bonus på odds och på så vis få ett högre värde på sina insättningar. Det finns exempelvis de bolag som ger upp till 200 procent extra i bonus.

Vem blir årets vinnare?

Om vi ser till vad spelbolagen säger kommer Dustin Johnson bli årets vinnare. åtminstone en toppkandidat. Han har för nuvarande lägst odds att bli vinnare (8.00), hamna bland de fem bästa (2.38), de 10 bästa (1.53) och de 20 bästa (1.10). Men det är värt att notera att han är tätt följd av Justin Rose som ligger på: 9.00, 2.88, 1.67 och 1.11 i motsvarande kategorier. Vem som blir den stora segraren är med andra ord svårt att säga just nu. Vi får helt enkelt vänta några dagar till för detta.


Relaterat