Skip navigation

Karriärbästa för Blomstrand i Sydafrika

Bo Steffensen - 16:13 11/12/2017

Christofer Blomstrand slutade delad åtta i Joburg Open. Hans bästa resultat på Europatouren hittills.

Christofer Blomstrand gick tio under par näst sista rundan av Joburg Open i Sydafrika och bäddade för en topplacering. Skåningen slutade delad åtta, trots tre över par sista rundan. Karriärens bästa placering på Europatouren.
– Jag är lite förvånad över att min känsla att spela bra tredjevarvet var helt borta rond fyra. Det här är första gången jag gått ledarboll på ET och när man är där uppe vill man ju vara med och slåss om det. Jag försökte göra mitt bästa sista dagen, men det var för dåligt spel tyvärr, säger Blomstrand till Svensk golf.

TÄVLINGEN fick avbrytas på söndagen på grund av oväder. I stället spelade man färdigt på måndag förmiddag.
Indiern Shubhankar Sharma tog sin första ET-seger och han gjorde det på ett imponernade sätt. Inte en enda bogey på de tre sista rundorna, däremot tjugo birdies. Sharma, som hade med sig tre under par från första dagen, slutade 23 slag under par, tre slag före hemmaspelaren Erik van Rooyen.
Shubshankar Sharmas scorekort:

x
 

Så här gick det för svenskarna 

y
 


Bild: Getty Images

Relaterat