Skip navigation

Woods utan smärta inför comebacken: Livet är så mycket bättre

Lennart Sandahl - 15:34 27/11/2017

Skandalomsusade Tiger Woods har inte tävlat ordentligt på två år. Men i helgen gör han comeback efter sin ryggoperation i april månad. Under söndagen genomförde han en träningsrond på 2 timmar och 10 minuter inför Hero World Challenge. 
– Jag har inte haft ett scorekort i min hand på länge så det kommer kännas annorlunda, säger han till Golf Channel.

Otrohetsaffär och rattonykterhet. 

Tiger Woods har snarare blivit mer känd för sina skandaler än sitt golfspelande sista åren. 

Men nu är det återigen dags för comeback på banan. I helgen spelas Hero World Challenge i Albany. Det var en nöjd och förväntansfull Woods som mötte pressen efter söndagens träningsrond. 

– Jag har egentligen inte tävlat ordentligt på två år. Jag har inte gjort mycket alls. Jag ser fram emot att tävla igen och hitta tillbaka till rytmen och känslan av att spela turneringsgolf och bara hitta slagen, säger han till Golf Channel. 

På frågan hur hans sving känns i dagsläget. 

– Jag är lite överraskad. Faktum är att jag inte haft någon smärta i mitt nedre ryggslut jämfört med vad jag levt med i flera års tid, det är helt otroligt. 

Kroppen har svarat väl på träningen och Woods är upprymd över att få gå ut på tävlingsbanan igen. Han är stelare i kroppen än vad han var, men: 

– Jag är utan smärtan och jag har jag ingen smärta, då är livet så mycket bättre, säger han. 

REDAKTIONEN
[email protected]


Relaterat