Skip navigation

Nytt fantasyspel inom golfen – ny vinstchans varje dag

Redaktionen Golfing.se - 15:39 05/10/2017 (uppdaterad 15:53 05/10/2017)

Sponsrad artikel. Den 5-8 oktober kommer SAFEWAY OPEN att avgöras på oförskämt eleganta Silverado Resort, vackert belägen mitt i det soldränkta Napa Valley. Passa på att besöka FSport.net som har gjort ett fantastiskt roligt, enkelt och spännande golfspel. 

Uppgiften är att ta ut ett lag med 5 golfare som du tror får så låg nettoscore som möjligt. Spelet går över en dag, så det är alltså 5 x18 = 90 hål som räknas.

Nästa dag räknas som en ny tävling.

Det innebär nya chanser att varje dag att hitta det bästa laget och ta hem prispotten. Tävlingen och ditt lags framfart följer du med fördel på FSports liveuppdaterade leaderboard.

Du kan t ex välja alla de stora världsstjärnorna och övertrassera din budget, men då kommer du att starta tävlingen med ett eller ett par straffslag. Alternativt väljer du billiga spelare och startar med extraslag till godo.

Spelet är upplagt så att ingen taktik på förhand kan sägas vara bättre eller sämre. ​

Spelet fungerar så att du får en fiktiv budget att köpa golfspelare för. Golfarna kostar nämligen olika mycket beroende på hur pass väl de presterat på sistone.

När du är klar med laguttagningen kan du också satsa en slant som då läggs i en gemensam pott. Priser delas sedan ut i fallande skala, värt att lägga märke till är att hela 90 % av intäkterna går tillbaka till deltagarna.

Och du väljer själv din insats, alltifrån gratis ända upp till 50€. ​

"Vilken Livekänsla! Slår tipset med hästlängder!" Andreas Granqvist, lagkapten

"Bästa golfspelet någonsin!" SvenskaFans.com

"Superkul! Kommer att bli största spelet online!" Christer Johansson Europamästare Poker

Artikeln sponsras av FSport.net 


Relaterat