Skip navigation

TV: Coachen tipsar – Ditt bästa jag finns i dig hela tiden

Lennart Sandahl - 11:11 05/09/2017 (uppdaterad 11:12 05/09/2017)

Golfways Anders Haglund avslöjar hemligheten i hur du hittar ditt bästa jag och vad det är riktigt duktiga spelare gör som vi andra missar. Faktum är att alla egentligen tänker samma tankar, skillnaden ligger i vad vi gör med tankarna. Han drar en parallell till hur Jack Nicklaus vann sin 14:e Major och hur vem som helst kan göra samma sak, precis när som helst för att locka fram sitt bästa jag.

 

Om coachen: Anders Haglund är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare, inspiratörer och coacher. Han titulerar sig transformativ framgångscoach och hans livsförändrande tankar om framgång och livskvalitet har hjälpt tiotusentals människor att göra insikter som lockar fram deras bästa jag, både på jobbet och privat.

REDAKTIONEN


Relaterat