Skip navigation

Coachen tipsar: Hemligheten bakom ett säkrare bunkerspel

Lennart Sandahl - 10:00 23/08/2017 (uppdaterad 10:23 24/08/2017)

Golfways Tim Wingårdh berättar om de bäst bevarade hemligheterna för att lyckas bättre ur bunkern och höja självförtroendet ordentligt. Konkreta tips på hur du kan träna upp din bunkerteknik så att du aldrig mer behöver oroa dig för vad som ligger bakom green eller hur många slag du behöver på dig för att komma ur – ett räcker.

 

Coachens biografi: Tims väg till golfen blev ett naturligt val då han växt upp i en golftokig familj där alla spelar golf och har ett stort hjärta för golfspelet och allt där till. Han har själv spelat på elitnivå under sina år som junior och redan som 20 åring började han arbeta som golfinstruktör på Vasatorps GK. Han kände direkt att detta är något han ska syssla med då han själv känner att har väldigt lätt för att få fram budskapet till sina elever. 


Redaktionen
[email protected]


Relaterat