Skip navigation

TV: Coachen tipsar: Låt axlarna sänka puttarna

Lennart Sandahl - 11:06 09/08/2017

För att bli säkrare på framförallt korta puttar måste du starta bollen rätt. Det gör du genom att pendla med axlarna, armarna och händerna i ett paket där axlarna är motorn. Här visar Golfways PO Dahlman hur du på ett enkelt sätt tränar så du får rätt känsla i din pendel och blir säkrare med din puttning.

 

Coach biografi

Tränarkarriären startade 1991 och idag har PO en lång meritlista, och högt värderade kunskaper. Han jobbade som landslagscoach 1995-2003 och är personlig tränare för tourspelare. PO har coachat spelare till 3 vinster på Ladies Europatour. 2007 coachade han Linda Wessberg till vinst i Solheim Cup, och samma år utnämndes han till Teacher of the Year PGA Väst.   Idag driver PO Fors & Dahlman Golfakademi tillsammans med Rikard Fors.  ”Vi tränar golf för att vi älskar utmaningar. Viljan att förändra, stor kunskap och en optimistisk inställning gör vår akademi framgångsrik.” Fors & Dahlman Golfakademi förändrar sättet att ge golflektioner i Sverige. Du blir tränad på samma sätt som proffsen. Oavsett om du är glad amatör, satsar på en tävlingskarriär eller är tourspelare behöver du tid, engagemang och feedback för att utvecklas.

Redaktionen


Relaterat