Skip navigation

Coachen tipsar: Så här tränar du bäst för att spela bäst

Lennart Sandahl - 14:16 07/08/2017

Dagarna innan en viktig rond eller tävling är det viktigt att fokusera på och förhöja det som du redan gör bra. Många gör dock tvärtom och försöker träna in något nytt. Men hur vet du vad du gör bra? Golfways Pia Nilsson visar vad du kan göra och hur du kan förhöja det dagarna innan din tävling så att du kan spela ditt allra bästa när det verkligen gäller. 

 

 

Coach-biografi: Pia har haft en extraordinär karriär som coach, bästsäljande författare och medskapare tillsammans med Lynn Marriott av VISION54. Med världen som arbetsfält utgår hon från sin bas i Scottsdale, Arizona, på Talking Stick Golf Club där hon tillsammans med teamet i VISION54 hjälper både spelare och coacher på alla nivåer uppnå sina mål.

Redaktionen


Relaterat