Skip navigation

Scottish Open: Vänsterhands-tävlingen

Bo Steffensen - 11:02 15/07/2017 (uppdaterad 11:24 15/07/2017)

Under onsdagens inspelsvarv av Scottish Open ställdes världsspelare som bland annat Rory McIlroy, Rickie Fowler och Henrik Stenson inför en närmast flagg-tävling. Fast denna gång med en vänsterklubba.
– Dags att utmana min inre Phil Mickelson, säger Rory McIlroy.

När spelarna under onsdagen gjorde sina förberedelser inför Scottish Open ägde även en närmast flagg-tävling rum. Men inte vilken som helst. Flera av världens bästa spelare ställdes inför ett par 3-hål på 180 yards in i vinden, fast med en vänsterklubba. 99,3 procent av alla proffs på europatouren är högerspelare, men under onsdagens tävling var 100 procent vänsterspelare.

Trots vänsterklubborna fortsätter proffsen att imponera. Förutom Patrick Reed som fick ropa "Fore".

Ta reda på vem som vann i Europatourens klipp nedanför.


DENNIS JOHANSSON
[email protected]


Bild: Foto: Getty Images

Relaterat