Skip navigation

TV: Coachen tipsar – Hitta lugnet när det verkligen gäller

Lennart Sandahl - 9:49 12/07/2017 (uppdaterad 12:49 12/07/2017)

När vi står över en viktig putt eller blickar ut över en smal fairway, är det lätt hänt att pulsen ökar och att vi känner pressen att prestera bra krypa på oss. Då är det skönt att ha några knep tillgängliga som hjälper dig hitta lugnet igen. Vi har tagit hjälp av Golfway och Jenny Hagman.  

 

Biografi: Jenny har spelat golf sedan 11-års åldern och har jobbat som golftränare i över 15 år, personlig tränare på Sturebadet och Sturebadet Haga i ca 4 år (med fokus på fys- och teknik träning för golfare) och som VD på golfresearrangören Birdie Golf Tours mellan 2008 och juni 2015. Sedan dess driver hon sitt eget företag Hagman Golf & Consulting med fokus på att bygga individer och företag från grunden. Innan tränarkarriären påbörjades hann Jenny med några säsonger som proffs på den svenska touren, Sydafrikanska touren och på Europatouren. Hon gick på college i USA där golf och utbildning kombinerades. En examen i ekonomi följdes upp av en Master of Science i internationell ekonomi på Handels i Göteborg.

Presenteras i samarbete med Golfway

TV: Coachen tipsar – Varför din follow through har betydelse

TV: Coachen tipsar – Skruva rätt och bota din slice

Redaktionen
[email protected]


Relaterat