Skip navigation

TV: Coachen tipsar – Skruva rätt och bota din slice

Lennart Sandahl - 14:36 21/06/2017

Det är troligen det ämne som det pratas mest om inom golf – slice! Och en oönskad (ofta är den väl tyvärr det) slice kan orsaka alla möjliga problem i spelet.

Det finns många s.k. lösningar men få som verkligen är effektiva. Mikael Detterberg har botat många från slice-sjukdomen och han vill bota dig också – lär dig vad som kan bota bort din slice för alltid och hjälpa dig slå rakare och bättre järnslag än någonsin.

Biografi: Mikael Detterberg Imstedt jobbar som teaching professional och sportchef på Alingsås Golfklubb. Mellan 1997 – 2004 spelade Mikael som amatör i Svenska landslaget, därefter spelade han professionellt och gjorde internationell karriär fram till 2011. Att han tog sig in på Asientouren och spelade en hel säsong i Asien 2007, menar han själv var en av de mest lärorika perioderna i hans karriär som proffs. Detta både för att han fick lära känna en ny kultur och för att han lärde sig mycket om sig själv som spelare i en annorlunda miljö.
Sedan 2011 har Mikael satsat på att sadla om till tränare.
Favoritcitat: Don’t wish for less problems, wish for more skills.

Presenteras i samarbete med Golfway.se.

Redaktionen
[email protected]


Relaterat