Skip navigation

Söderbys heta golfvecka – sex tävlingar på sju dagar

Redaktionen Golfing.se - 8:35 31/05/2017 (uppdaterad 10:35 31/05/2017)

Varför inte kickstarta semstern med att resa till Uppsala och spela golf? Mellan den 2-7 juli annordnar GolfUppsala Söderby Golf sex tävlingar på sju dagar. En av dessa är sommarens roligaste 2-mannascramble, Happy Golfing!

GolfUppsala Söderby golfanläggning, som drivs av makarna Jonas och Gabriella Ekström, är vackert belägen i natursköna Näsdalen, endast sju minuters bilresa från Uppsala centrum. 18-hålsbanan invigdes 2004 och räknas redan som en av Upplands allra bästa banor, känd för sina fantastiska Penn A4 greener och den omgivande familjära atmosfären. 2008-2012 arrangerade Söderby den mycket prestigefyllda mästerskapstävlingen SAS Masters Tour/Nordea Tour och fick väldigt fina vitsord av såväl amatörer som de professionella spelarna, vilket borde ses som ett utmärkt betyg för anläggningen.

sdadas
 

18-hålsbanan har en spännande layout och många strategiska vattenhinder. Vatten är i spel på mer än hälften av banans hål och de flesta av dem ligger på högersidan så spelare med slice får tänka sig för... Banan är relativt lång och det är många par-4 som är långa och tuffa. Dessutom är greenerna riktigt snabba. Mellan den 28-30 september kommer herrarna på Swedish Golf Tour på besök, och innan dess arrangerar klubben Golfveckan med sex tävlingar på sju dagar.

Golfveckan på GolfUppsala Söderby Golf 2-7 juli 
2 juli: Singha Sweden Friendship
3 juli: Happy Golfing
4 juli: Race to Thailand
5 juli: Solresor Golf Invitational
6 juli: Krögar Scramblen
7 juli: Race to Espana

Under veckan erbjuder Söderby Golf Lodge ett specialpris på boende inklusive frukost. För 650:- per person bor ni i trevliga fyrabäddslägenheter mittemot klubbhuset.

Klicka här för att läsa mer om erbjudandet

Redaktionen
[email protected]


Relaterat