Skip navigation

Anmäl dig till Happy Golfing – årets feelgood-tävling

Lennart Sandahl - 8:53 27/04/2017 (uppdaterad 15:19 02/05/2017)

I sommar avgörs årets skönaste 2-manna scramble – på över 20 golfbanor runt om i Sverige! Finalen går på Kallfors där vinnarparet får en resa till Lofoten Links och en plats på Swedish Golf Tour 2017. 

Mellan den 13 maj och 30 juli spelas 23 kvaltävlingar landet runt för att få fram vinnarparen till den stora Sverigefinalen på Kallfors den 4 augusti. Förstapriset är ett golfpaket till Lofoten Links samt en Pro Am-plats till Swedish Golf Tour 2017. 

Tävlingen arrangeras i samarbete med hockeysajterna Eliteprospects.com och Hockeysverige.se. Vi älskar alla kultfilmen "Happy Gilmore" och därför får vinnarparet även en varsin NHL-tröja från Boston Bruins av gameday.se

I samband med finalen spelas även en All Star-match mellan East vs West där NHL-proffs kommer att agera spelande lagkaptener. 

Anmälan görs via Min Golf där 10% av anmälningsavgiften tillfaller Barncancerfonden. Arrangörsklubben bestämmer urvalsordning vid överanmälan.

Alla spelare får goodiebags från våra sponsorer. 

sdadas

Det kommer dessutom att vara en hel del roliga kringaktiviteter i samband med tävlingarna. 

Närmast hål-tävling
Alla anmälda spelare är automatiskt kvalificerade. Förstapriset är en resecheck på 1500:- från Golf Plaisir. 

Speed putting – med hockeyskaft!
Snabbast runt en bana vinner, men man får inte putta på rullande boll! Spelarna puttar med putters från SeeMore och skaft från Hockeyputter.se. Pris: 20 kr – alla intäkter går till Barncancerfonden. 

Läs mer: SPELSCHEMA: Så spelas Happy Golfing – 23 kvaltävlingar runt om i landet

Foto: Kevin Murray

Redaktionen
[email protected]


Relaterat