Skip navigation

TV: Spela i Happy Golfing – vinn resa till Lofoten Links

Lennart Sandahl - 14:35 18/04/2017

HAPPY GOLFING – årets skönaste 2-manna scramble. 23 kvaltävlingar landet runt kommer att avgöra vilka som går till finalen på Kallfors den 4 augusti. Vinnarparet får bland annat en resa till Lofoten Links som utnämnts till världens coolaste golfbana av CNN. 

Happy Golfing-tävlingen är en av sommarens stora höjdpunkter i Golfsverige. Hitta en spelpartner och ställ upp i 2-manna scramblen som avgörs från norr till söder, från öst till väst, på 23 golfbanor runt om i Sverige. 

Vinner du kvalet så går du till en final på Kallfors (4 aug) där slutsegrarna får en resa till Lofoten Links samt en Pro Am-plats till Swedish Golf Tour 2017. 

SPELSCHEMA: Så spelas Happy Golfing – 23 kvaltävlingar runt om i landet

Lofoten Links öppnade i sitt nuvarande skick sommaren 2015 och samma år utnämnde CNN banan till världens coolaste golfbana. Norrläget gör att det två månader om året är möjligt att spela golf – dygnet runt! 

sadas
Kevin Murray

 

sdadas
Kevin Murray

Länk: Lofoten Links

Redaktionen
[email protected]


Relaterat