Skip navigation

TV: PGA-proffset skrämmer alligator: "Såg ut att behöva lite motion"

Lennart Sandahl - 10:28 17/03/2017 (uppdaterad 12:52 17/03/2017)

De allra flesta spelarna på proffstourerna håller mer än gärna ett visst säkerhetsavstånd till alligatorerna som ränner runt på vissa av banorna. Men inte Dallas-sonen Cody Gribble. "Alligatorn såg ut att behöva lite motion", säger han. 

Gribble hade en tuff runda (+5) i Arnold Palmer Invitational bakom sig när han såg sin "chans". En alligator låg och vilade på banan när Gribble smög sig på – och skrämde upp den oförberedda alligatorn. 
– Jag antar att jag på något sätt försökte få igång lite adrenalin, men jag var inte rädd för den egentligen, säger han. 

 

Don't try this at home. 

Ett inlägg delat av PGA TOUR (@pgatour)

Lennart Sandahl
[email protected]


Relaterat