Skip navigation

Stjärnor på skämthumör, Bowditch riskerar fängelse

Bo Steffensen - 10:34 06/02/2017 (uppdaterad 16:36 07/02/2017)

Henrik Stenson skojar med Garcia i Dubai.
Steven Bowditch "kör i diket" i Phoenix.
Delsjös Fredrik Nihlén sätter skolrekord.
Här ett axplock från veckan som gick.

 

Michelle Wie pausar från golfen tillsammans med hajar.

 

Henrik Stenson var steget efter Sergio Garcia i Dubai men han hann i alla fall med ett hyss på vägen.Fördelen med min nya peruk är nackdelen. Pelle Edberg spelade med influensa i Dubai och ville köra vidare i Malaysia. På tisdagen stod han som förste reserv till tävlingen. Steven Bowditch har haft det tungt på golfbanan det senaset året. Under Waste Management Phoenix Open missade han cutten ännu en gång, och småtimmarna natten mot fredagen kallades polis till en bil som "svajade över hela vägen". Enligt The Sun åkte Steven Bowditch dit för "extrem rattfylla".
"Jag skulle vilja be om ursäkt till min familj, mina vänner, fans, PGA-touren och Waste Management Phoenix Open för incidenten. Jag kommer att samarbeta med myndigheterna fullt ut, och kommer därför inte uttala mig mer om det här just nu", säger han enligt The Sun.
På twitter skrev Bowditch. "Livet handlar om val. I går gjorde jag ett väldigt dåligt sådant. Jag är väldigt ledsen och ber om ursäkt för de jag har svikit. Jag vill, och måste, göra bättre ifrån mig".

 

Steven%20Bowditch


Lite läckert är det ju. Drygt 650 000 åskådare räknades in under på TPC Scottsdale under veckan.Delsjös Fredrik Nihlén tog hem The Amer Air Invitational med en rekordscore.


Bild: Instagram

Relaterat