Skip navigation

Är det här bilden som avslöjar Woods klubbval?

Lennart Sandahl - 9:57 12/10/2016 (uppdaterad 10:57 12/10/2016)

Tiger Woods hoppade av sin planerade comeback i Safeway Open – blott tre dagar efter att han anmält sig. En fråga som lämnades obesvarad var vilka klubbor Woods skulle spela med, eftersom Nike lagt ner sin satsning. Är den här bilden svaret på frågan? 

Den 3 augusti meddelade Nike att satsningen på golfklubbor, bollar och bagar läggs ner. 

Sedan dess har många frågor ställts kring vad Nikeprofiler som Rory McIlroy och Tiger Woods ska spela med för klubbor i fortsättningen. 

Nordirländaren McIlroy har valt att spela vidare med Nike så länge. 

– Jag skulle inte bli förvånad om jag fortsätter utan en annan tillverkare i ett eller två år och bara spelar med det jag vill och är komfortabel med, för att sedan ta det därifrån, sa han. 

Vad Woods ska spela med framöver har svävat i luften – tills nu? 

Snapchatanvändaren blblco02 har lagt ut en bild som laddats upp till GolfWRX vilken indikerar på att han spelar vidare med sina Nikeklubbor. 

Tiger%20Woods
GolfWRX

 

Användaren säger sig ha tagit bilden på Spyglass Hill, en av banorna på Pebble Beach, i måndags. Den vita Tiger Woods-bagen har covers från Ryder Cup där Woods var vicekapten. Dessutom talar hans headcover (en Tiger) för att det är hans bag, det gör även ett par golfskor av Nikeprototypen Tiger Woods, som Woods sågs använda under Ryder Cup. 

I bagen finns Nike's VR Pro Blades, järnklubborna som Woods vann fem PGA-tävlingar med 2013. Han använde dem även 2014. Under 2015 använde Woods annars Nike's Vapor Pro som järnklubbor. 

Enligt GolfWRX är det även åtminstone två drivers från Nike's Vapor Fly TW-serie.

 

Tiger%20Woods
Getty Images

 

Lennart Sandahl
[email protected]


Bild: Golfwrx

Relaterat