Skip navigation

TV: Karriärens bästa (?) flopslag av Phil Mickelson

Lennart Sandahl - 14:42 03/09/2016

Phil Mickelson är känd för att klara sig ur svåra situationer bättre än alla andra. På det 18:e hålet, av den första rundan av Deutsche Bank Championship på TPC Boston, var det dags igen. "Leftys" flopslag från ruffen och över bunkern som räddade par kan ha varit hans bästa i karriären. Eller vad säger du?

Dessvärre var rundan i övrigt en stor besvikelse. Mickelson gjorde en kvadruppelbogey på sexan och gick in på fyra över 75 slag, vilket ger en föga imponerande delad 93:e plats med Jon Curran. Bara två spelare är sämre i startfältet och det blir svårt att klara cutten. 

Men vad gör det när Mickelson bjuder på slag vi sent kommer att glömma? 

 

 

 

 

James Hahn leder den andra FedEx Cup-tävlingen tillsammans med Ryan Moore (-6). Henrik Stenson är tre slag bakom och på en delad 21:a plats.

Lennart Sandahl
[email protected]


Bild: PGA Tour

Relaterat