Skip navigation

#16: Blixt om nya utrustningen: "Jag har förbättrat mina utslag"

Redaktionen Golfing.se - 12:15 08/04/2016 (uppdaterad 12:21 08/04/2016)

Golfpodden tar hjälp av Jonas Blixt och försöker sätta fingret på varför Masters är så speciellt. Jonas berättar om sina erfarenheter från tävlingen och vilka svårigheter som finns på Augusta. Nilsson pratar motgräs och Sandén pratar mystik....

Jonas Blixt har hittat rätt med sin nya bag och självförtroendet är på topp när han gästar Golfpodden. 

- Det känns riktigt bra. Jag har aldrig fått en så här bra start på säsongen någonsin, säger han. 

Framgångsreceptet stavas kontiniutet och framgång med utrustningen. 

- Man känner verkligen att det går framåt och att man hela tiden blir lite, lite bättre. Det är en ganska stor grej att utrustningen funkar. Speciellt utslagen har varit bra i år jämfört med förra året. 

Det krävs seger i nästa tävling om det ska bli något Masters för Blixt del. En tävling han som bekant haft stora framgångar i förr. 2014 slutade han tvåa på Augusta bakom Bubba Watson. Just Watson är spelaren Blixt håller som största favorit även i år. 

- Jag tror att banan passar Bubba väldigt bra. Det skulle jag sätta ganska mycket pengar på. Men även Phil (Mickelson), Jordan (Spieth) och Rory (McIlroy) har chansen. Augusta är inte jättetight. Man har oftast ett slag om man missar litegrann. Man behöver inte vara perfekt varje gång från tee. 

- Det kommer nog avgöras runt greenerna, säger Blixt i avsnitt 16 av Golfpodden. 

Klicka här för att lyssna på Acast

Redaktionen
 


Bild: Getty Images

Relaterat

Senaste: Golfing.se