Skip navigation

MASTERS: Banorna du FÅR spela nära Augusta

Lennart Sandahl - 17:53 18/03/2016 (uppdaterad 17:54 18/03/2016)

Augusta National är inte en bana som vem som helst får spela på. Golfing.se har tidigare redogjort för Mastersbanans stränga regler och lyckta dörrar. Men gråt inte blod för det. Här är tips på fem banor som vem som helst får spela på om ni har vägarna förbi Augustaområdet. 

Forest Hills Golf Club

Flera gånger har Forest Hills prisats som bästa bana för allmänheten av Augusta Magazine. En perfekt avstickare från hetsen på Augusta National. 18-hålsbanan var från första början designad av välkände banarkitekten Donald Ross, innan den 2004 renoverades upp av Arnold Palmer. 

The Aiken Golf Club

Med en schysst drönarvideo presenterar Aiken Golf Club sin bana. Grundad 1912 har banan förgyllt många Mastersbesökares dagar. 

Jones Creek Golf Course

Jones Creek är byggd för att utmana såväl väldigt duktiga som medelspelare. Klubben har satsat på att alla ska trivas och förutom en härlig bana finns swimmingpool och en välrenommerad restaurang. Speciella erbjudanden under Mastersveckan! 

Palmetto Golf Club

Om du kastar upp 225 dollar är du välkommen att boka in en tid på Palmetto under Mastersveckan. Då ingår spel, golfbil och lunch. Och det kan det sannerligen vara värt för att få spela på den anrika banan från 1892. 

Bartram Trail Golf Club

Vi avslutar med ännu en bana för allmänheten. Bara minuter bort från Augusta väntar Bartram Trail Golf Club. Banan har betyget 4,4 av 5 på Golf Advisor och det säger väl ändå en hel del om att det är en spelvärd plats. 

LENNART SANDAHL
[email protected]


Bild: Getty Images

Relaterat