Skip navigation

TV: Woodland slår i kalsonger på PGA National

Lennart Sandahl - 15:13 29/02/2016

Gary Woodland hade inte direkt sitt livs runda under den sista dagens spel i Honda Classic. Den Kansasbördige 31-åringen gick hela åtta över 78 för att till slut dela 61:a platsen på PGA National. Men det som drog allra störst rubriker kring Woodland var insatsen på sjätte hålet par fyra.

Ett misslyckat slag från tee landade sånär i vattnet, då valde Woodland att bespara sina vita byxor eventuella fläckar - och slog sitt andra slag i kalsongerna. Det gick inte bättre än att han hittade bunkern, men lyckades ändå rädda par på hålet. 

Du vet väl att Golfing.se finns som app? Håll enkelt koll på tävlingsgolf jorden runt och få snabb access till unikt redaktionellt innehåll, de senaste nyheterna från de främsta internationella golfmedierna, leaderboards, utrustning och mycket mer. Ladda ner appen på App Store eller Google Play.

AV: Lennart Sandahl - Golfing.se


Bild: PGA Tour

Relaterat

Senaste: Golfing.se