Skip navigation

TV: Sagström visar livet på Symetratouren: "Lärt mig väldigt, väldigt mycket"

Lennart Sandahl - 10:00 27/02/2016 (uppdaterad 9:00 26/02/2016)

23-åriga Madelene Sagström är en av Sveriges mest lovande golfspelare. Efter ett starkt collegeår 2015 finns hon numera att hitta på LPGA:s "bakgård" - Symetra Tour. Första tävlingen gav mersmak - och via hennes youtubekanal ger hon oss en inblick om livet där. 

Golfing.se har tidigare skrivit om Madelene Sagströms lyckade start på sin proffskarriär - där det bland annat framgick att hon har Robert Karlsson som mentor. 

- Han försöker dela med sig av all sin erfarenhet till mig. Vi har blivit väldigt nära vänner eftersom han försöker hjälpa mig bli en bättre spelare och bättre människa, sa hon till tourens hemsida. 

För en vecka sedan gjorde Sagström sin första tävling och redan på den första ronden satte hon sig i respekt. Åtta under par 64 i IOA Championship, Beaumont (Kalifornien), var nytt kvinnligt banrekord. 

På hennes youtubekanal finns nu en videoblogg från proffsdebuten. Sagström tar oss med före, under och efter tävlingen. Klicka in nedan för att få en djupdykning bakom kulisserna som golfproffs på Symetratouren. 

Vill du läsa mer om Madelene Sagström? Klicka in på hennes hemsida. 

Du vet väl att Golfing.se finns som app? Håll enkelt koll på tävlingsgolf jorden runt och få snabb access till unikt redaktionellt innehåll, de senaste nyheterna från de främsta internationella golfmedierna, leaderboards, utrustning och mycket mer. Ladda ner appen på App Store eller Google Play.

AV: Lennart Sandahl - Golfing.se


Bild: LPGA

Relaterat

Senaste: Golfing.se