Skip navigation

Här sätter Tiger stopp för spekulationerna

Redaktionen Golfing.se - 16:51 24/02/2016 (uppdaterad 16:57 24/02/2016)

Den amerikanska golfvärlden vaknade i måndags upp till rykten på sociala medier om att ryggskadade Tiger Woods tillstånd hade förvärrats och att ingen comeback var i sikte. Genom en Twitter-video sätter Tiger nu själv stopp för alla sådana uppgifter.

Woods agent Mark Steinberg dementerade inte bara uppgifterna som spreds på Twitter om att stjärnan hade svårt att gå till följd av smärtan, han adderade dessutom att de var "löjliga" och "absolut falska."

På onsdagen tog Tiger själv till Twitter för att sätta stopp för spekulationerna. Han tweetade en video av sig själv i en svingsimulator med rubriken "progressing nicely", ungefär: "gör fina framsteg".


Det här är första tecknet på att världsettan de facto är på väg tillbaka efter sin senaste ryggoperation, men någon tidsplan är ännu inte kommunicerad för den 445-rankade före detta världsettan.

Woods har inte spelat sedan Wyndham Championship i augusti.


Bild: Twitter

Relaterat

Senaste: Golfing.se