Skip navigation

TV: Drabbas av hotelldöden - då kör Rory extra fys på rummet

Lennart Sandahl - 10:20 19/02/2016 (uppdaterad 10:28 19/02/2016)

I går skrev Golfing.se om Rory McIlroys önskan att spela vidare på båda tourerna - trots att han knappt får en lugn stund i hemmet. Inför en av många, många hotellnätter på resande fot - visar 26-åringen upp hur det kan se ut när han har tråkigt på rummet. Samtidigt har han fått kritik från experthåll för sin hårda träning. 

Nordirländaren Rory McIlroy, 26, är känd för att ta sin fysträning på största allvar.

För stort allvar tycker Golf Channels Brandel Chamblee som i dagarna varnade McIlroy för att träna för hårt i gymmet. Han tror att McIlroy kan gå Tiger Woods skadefyllda öde om han inte tränar mer skonsamt. 

- När jag ser hur mycket tyngdlyftning Rory gör i gymmet blir jag lite orolig, säger han till Golf Channel. 

Rory svarade då med ett okommenterat videoklipp från sin senaste träning. 

 

Och att han är i fysiskt topptrim är kanske ingen slump när man ser vad han gör av sin lediga tid. Mellan ronderna Northern Trust Open slängde han upp den här träningsvideon från hotellrummet på instagram.

 

A little bored in the hotel room this afternoon, so decided to get a core workout in with my trx. Excited for round 2 tomorrow!!

Ett filmklipp publicerat av Rory McIlroy (@rorymcilroy)

Du vet väl att Golfing.se finns som app? Håll enkelt koll på tävlingsgolf jorden runt och få snabb access till unikt redaktionellt innehåll, de senaste nyheterna från de främsta internationella golfmedierna, leaderboards, utrustning och mycket mer. Ladda ner appen på App Store eller Google Play.

AV: Lennart Sandahl - Golfing.se


Bild: Getty Images

Relaterat

Senaste: Golfing.se