Skip navigation

#12: "Man har ofta en övertro på sitt puttersikte"

Redaktionen Golfing.se - 8:44 19/02/2016 (uppdaterad 11:45 16/02/2016)

Ska du skaffa nya klubbor? Eller bara byta upp dig? Då är det här avsnittet som klippt och skuret för dig. Tobbe och Christian får sällskap av Robert Perman, som jobbar med utprovning på Golf Store i Karlstad, och en hel del tänkbara tips utlovas.

- De allra flesta som spelar lägger ner väldigt mycket tid på sin golf. Det blir en passion, och då är det bra om kärnbitarna som sving och utrustning är så bra som de kan vara, säger Perman.

Det snackas om allt från drivers till wedgar, bollar och skaft. Även puttning diskuteras. Perman lyfter fram det kanske största problemet för medelgolfaren.

- Man har ofta en övertro på sitt sikte. Man siktar på ett sätt som man tror är rätt och kanske lever med det under en lång tid, säger Perman.

Sandén och Nilsson nördar dessutom ner sig i bouncens vara eller icke vara och följer upp förra avsnittets siande beträffande svenskarna på Europatouren. Blickarna riktas också mot PGA-touren, där Sandén levererar klara besked om Jonas Blixts, Henrik Norlanders och Fredrik Jacobsons säsonger.

Tidigare avsnitt på Acast


Bild: Golfpodden

Relaterat

Senaste: Golfing.se