Skip navigation

McIlroy: Sovit en natt hemma sen i september

Lennart Sandahl - 14:15 18/02/2016 (uppdaterad 14:17 18/02/2016)

Tourspelarnas scheman innehåller föga förvånande mängder av resor. Men Rory McIlroys schema är något utöver det vanliga. "Man får spela i så många länder och uppleva nya saker, vilket är underbart", säger han. 

Northern Trust Open är Rory McIlroys nästa fokus. Världstrean gör därmed sitt första PGA-tourevent för 2016 då han innan dess spelat i Abu Dhabi och Dubai. Tanken nu är att spela de fem eller sex kommande veckorna i USA inför Masters. 

Nordirländaren är en av spelarna som väljer att delta både på PGA och Europatouren. Det innebär oerhört många och långa resor. Nyligen berättade McIlroy att han precis tillbringat sin första natt sedan september månad i sitt hem i södra Florida. Han har dock inga planer på att lugna ner sin tillvaro.  

- Euorpatouren gav mig så många möjligheter i början av min karriär och jag kommer alltid vara tacksamma mot dem för det. Jag kommer alltid komma tillbaka för att spela, och jag kan inte se någon framtid där jag inte är medlem på Europatouren, säger han enligt Golf Channel.

Du vet väl att Golfing.se finns som app? Håll enkelt koll på tävlingsgolf jorden runt och få snabb access till unikt redaktionellt innehåll, de senaste nyheterna från de främsta internationella golfmedierna, leaderboards, utrustning och mycket mer. Ladda ner appen på App Store eller Google Play.

AV: Lennart Sandahl - Golfing.se


Bild: Getty Images

Relaterat

Senaste: Golfing.se