Skip navigation

TV: Rose sänker bunkerslag - hyllas av Justin Timberlake

Redaktionen Golfing.se - 12:00 13/02/2016 (uppdaterad 15:38 12/02/2016)

Justin Rose hade lyckan med sig från sanden i öppningsrundan av AT&T Pebble Beach i torsdags. Här sänker han sitt bunkerslag för birdie på det tionde hålet - och hyllas på ett annorlunda sätt av spelpartnern... Justin Timberlake.Den årliga amatatör- och proffstävlingen i Kalifornien brukar bjuda på en hel del leenden och annorlunda firanden. I år är inget undantag.

Kompisarna Justin Rose och Justin Timberlake spelar i en av de mest uppmärksammade bollarna, jämte Dustin Johnson-Wayne Gretzky och Bubba Watson-Mark Wahlberg.

Trots bunkeruppvisningen får Rose emellertid finna sig i att spela andrafiol vad beträffar publikens uppmärksamhet den här veckan. Inte så oväntat kanske. Artisten Timberlake har runt 51 miljoner Twitterföljare, att jämföra med Rose 481 000…

 


Bild: PGA Tour via Youtube

Relaterat