Skip navigation

Phil sågar "idiotiskt" driver-beslut

Redaktionen Golfing.se - 14:05 12/02/2016 (uppdaterad 14:07 12/02/2016)

Phil Mickelson spelade rätt bra första dagen av AT&T Pebble Beach Pro-Am. Fyra under par närmare bestämt. Ändå var han sur på sig själv efteråt.

Mickelson kom delad elva på TPC Scottsdale förra veckan, men amerikanen kände samtidigt att det fanns mer att hämta från tee. Därför bestämde han sig för att byta till en ny version av sin Callaway-driver inför torsdagens öppningsrunda på Spyglass Hill. Ett beslut som han kom att ångra.

- Som en idiot bytte jag driver, och i dag slog jag några slag som jag inte slagit tidigare, sammanfattade Mickelson enligt Golf Channel.

- I dag slog jag några slag som jag inte gillade.

Den populäre vänsterspelaren kommer till följd av missräkningen att byta tillbaka till den gamla drivern som han använde hela veckan i Phoenix.

- Jag gjorde nog ett litet misstag i att testa den (nya), men om du inte vågar prova någonting, hur ska du då lära dig? Hur ska du då ta reda på om det är rätt långsiktigt?

Det bör has i åtanke att "Lefty" - trots drivermissen - alltså gick fyra under par under öppningsrundan, ett tecken på att arbetet med nye svingtränaren Andrew Getson börjat lovande. Mickelson spelar för fjärde veckan i rad och har redan placerat sig på delad tredje plats i Palm Springs. Han missade emellertid cutten på ett stormigt Torrey Pines.

Du vet väl att Golfing.se finns som app? Håll enkelt koll på tävlingsgolf jorden runt och få snabb access till unikt redaktionellt innehåll, de senaste nyheterna från de främsta internationella golfmedierna, leaderboards, utrustning och mycket mer. Ladda ner appen på App Store eller Google Play.


Bild: Getty Images

Relaterat