Skip navigation

Mickelson andas morgonluft: "Spelet börjar kännas lätt igen"

Lennart Sandahl - 14:58 08/02/2016 (uppdaterad 18:28 08/02/2016)

Phil Mickelson blev elva i helgens Phoenix Open, och Hall of Fame-spelaren berättar att spelet överlag börjar kännas bättre.

Som trefaldig mästare i turneringen lyckades 45-årige Phil Mickelson återigen placera sig högt på leaderboarden. Det var 27:e gången han dök upp i Waste Management Phoenix Open och den här gången slutade han på åtta under 276 slag - vilket gav delad elfteplats i sammandraget. 

Efter tävlingen var det en tämligen nöjd Mickelson som - med all rätta eftersom han haft ett väldigt tajt spelschema - mötte pressen. 

- Jag sköt inte de nummer jag kanske kände att jag kunde och borde gjort, men jag känner att mitt spel är precis där jag vill att det ska vara, sa han enligt tourens hemsida.

Mickelson kommer starta sex gånger under en sjuveckorsperiod inklusive Trump National Doral tidigt i mars. Dessutom har han ett samarbete med svingcoachen Andrew Getson som nyligen presenterats. 

- Jag kommer fortsätta att arbeta med det (spelet). Jag ser väldigt mycket fram emot nästa vecka på Pebble och att åka dit jag tidigare skördat framgångar ... Jag känner att spelet börjar kännas lätt igen. 

I sann Mickelson-anda stod han för ett uppmärksammat slag i helgen - som inte alla hade lyckats med direkt. 

 

Mickelson är fyrfaldig mästare och leder penningligan på AT&T Pebble Beach National Pro-Am. Detta efter 20 raka starter innan han tog ett viloår 2015 för att kunna tillbringa tid med sin familj. 

AV: Lennart Sandahl - Golfing.se


Relaterat

Senaste: Golfing.se