Skip navigation

Golfing.se inleder samarbete med Golfpodden

Redaktionen Golfing.se - 12:59 19/01/2016 (uppdaterad 13:10 19/01/2016)

Kompisarna Tobias Sandén och Christian Nilsson startade under 2015 upp Golfpodden. Från och med 2016 kommer deras podcast att presenteras i samarbete med Golfing.se. "Lyssnarna kan förvänta sig intressanta samtal, trevlig humor och udda infallsvinklar", säger Tobias Sandén.

Podcasten, som bland andra gästats av Alex Norén, Jonas Blixt och Peter Hanson, blir densamma som förut, med skillnaden att den från och med nu finns att tillgå på Golfing.se/golfpodden.

- Vi upplevde att det inte fanns någon aktiv golfpodd och ansåg att intresse borde finnas. Vi ville göra en podd på vårt värmländska vis, och har dessutom bra kontakter för att få fram intressanta samtal med gäster, säger Tobias Sandén.

Sandén har spelat seriespel för Karlstad GK (med bland andra Jonas Blixt som lagkamrat) och på nordiska ligan. Han har arbetat som instruktör för Golf Plaisir och gått caddie åt Christian på Europatouren.

Christian Nilsson gick vägen via golfgymnasium, landslag och nordiska ligan till sju år på Europatouren. Höjdpunkter i proffskarriären blev en seger (St Omer Open 2009) och en finalplats i Race to Dubai. Han arbetar just nu som tränare på Karlstad GK.

Inom kort kommer ni att kunna läsa en intervju med Christian. Under tiden kan ni lyssna på samtliga avsnitt här.


Bild: Golfpodden

Relaterat

Senaste: Golfing.se