Skip navigation

Debut för Emma Nilsson i Tjeckien

Redaktionen Golfing.se - 16:30 23/07/2014

Svenskan Emma Nilsson har fått en inbjudan att spela Sberbank Golf Masters på Europatouren i Tjeckien den här veckan. 20-åringen återvänder därmed till samma bana som hon vann en kvaltävling på för bara två veckor sedan.

Nilsson gick segrande ur ett särspel över två hål mot fransyskan Melodie Bourdy efter att ha gått runt på 66, 70 och 70 slag över tre dagar. I och med segern säkrade svenskan spel i veckans tävling, som blir hennes första på Europatouren.

- Banan är lite annorlunda. Den är lite längre, några tees är längre bak, men annars är det samma bana och jag gillar den verkligen. Det kommer att bli en rolig vecka, säger Nilsson till tourens hemsida.

Övriga svenskor till start är Sophie Gustafson, Camilla Lennarth, Isabella Ramsey, Linda Wessberg, Louise Larsson, Josephine Janson, Viva Schlasberg, Julia Davidsson, Rebecca Sörensen, Anjelika Hammar och Sandra Carlborg.


Bild: Ladies European Tour

Relaterat