Skip navigation

Fräscha prylar för golfbanan

- 7:44 07/06/2014

Tekniska prylar, snygg utrustning och nya lanseringar brukar ligga golfare varmt om hjärtat. Vi har kollat upp de senaste nyheterna på marknaden för den pryltokige golfaren.

För ett par veckor sedan gick företaget C&T International ut med de nya produkterna Caddietech XO och X1. Produkterna är små talande GPS-enheter som hjälper dig att hela tiden hålla koll på avståndet till center av greenen. De har flera tusen banor förinstallerade och är så små att de passar perfekt i fickan.

Pris: Caddietech XO: 995 kr Caddietech X1: 1695 kr.

 

Förra veckan lanserade Puma sin senaste uppdatering inom golfskor - Faas Mesh Lite 2.0. Skon är med sina 192 gram en riktig lättviktare där krut även lagts på komfort och andningsförmåga. Den spiklösa skon fungerar enligt Puma lika bra på golfbanan som till en sväng på stan efter avslutad runda.

Pris: Ca 90 dollar (svenskt pris ej tillgängligt).

 

Nästa vecka går US Open av stapeln. Där kommer flera stjärnspelare, däribland Rory McIlroy att spela i Nikes Lightweight Innovation Color polo. Polon är en del i serien som går under temat "Engineered for Greatness". Den lätta och luftiga tröjan är tillverkad med Nikes Dri-Fit teknologi för att hålla dig sval och torr under rundan.

Pris: Ca 650 kr.

 

Glasögontillverkaren Tifosi har inför sommaren tagit fram nya färger för spegelglasen till Clarion Mirror Collection. Glasen har en beläggning som motverkar att fukt och svett lagras på insidan. Spegelglasen ger förbättrad sikt under spelet och skyddar hundraprocentigt mot UVB- och UVA-strålning.

 

Ashworth Golf är sedan tidigare kanske mest känt för sina polos och byxor. Genom sin senaste skolansering tog de även ett stort kliv in på skomarknaden. Modellen Encinitas har en klassisk design med färgstarka detaljer som sticker ut i det annars sofistikerade utseendet. Den spiklösa konstruktionen erbjuder möjligheter att använda skon både innanför och utanför banans gränser.

Pris: ca. 200 dollar (svenskt pris ej tillgängligt).

 

ANNA ANDÉN

 

 


Bild: Ashworth golf

Relaterat