Skip navigation

Golfing.se inleder resesamarbete med The Bobmen report

- 18:00 13/05/2014

Den nya samarbetspartnern The Bobmen report är Sveriges största redaktionella hobbyprojekt om golfresor. Projektet drivs av journalisten och golfentusiasten Bobbi Holmén som besökt många golfbanor världen över.

Hallå där, Bobbi Holmén, vad är The Bobmen report?

- Ett hobbyprojekt där vi genom ett nyhetsbrev en gång i månaden delar med oss av erfarenheter från våra egna golfresor, för att hjälpa andra golfare att få till sina resor så bra som möjligt. Vi håller också på att bygga en ”foto-wikipedia” över världens alla golfdestinationer, med tips och relevanta länkar.

Vad skiljer er från andra redaktionella golfprojekt?

- Framförallt att vi bara använder egna foton, som vi tagit i samband med att vi testade banorna. På det här sättet hoppas vi ge en ärlig bild av vad man kan förvänta sig. Sedan försöker vi att inte ta oss själva på för stort allvar, det här är ju något vi gör i väntan på en anständig bollträff.

Hur började det?

- Tsunamin ställde allt på sin spets för mig och jag kände att jag ville göra något kring golfen. Förbundstidningen Svensk Golf ville inte ha mig så jag började fota och skriva om golf och lägga upp det för mig själv på en hemsida. Sedan spred det sig i bekantskapskretsen och sedan vidare och på den vägen är det. Genom att det är ett hobbyprojekt kan vi arbeta med det i den takt vi hinner och har råd med.

Golfing.se ser fram emot det nya samarbetet och redan idag kommer den första artikeln att publiceras. Läs mer om projektet på bobmenreport.com.

ANNA ANDÉN


Bild: The Bobmen report

Relaterat