Skip navigation

Ny mattsvart edition av VRS Covert 2.0 Driver

- 11:04 26/04/2014

I sportsammanhang kopplas den svarta färgen ofta ihop med styrka och kraft. Med inspiration från detta har Nikes designers tagit fram den nya utgåvan av drivern VRS Covert 2.0.

Den nya klubban har ett Tour Wrap 2G grepp som består av ett mjukare material för bättre känsla. Klubbskaftet är Mitsubishis Kuro Kage Black med en hög halt av kolfibermaterial. Det mattsvarta klubbhuvudet är stilfullt konstruerat med inspiration från de amerikanska collegelagens fotbollshjälmar. 

Nikes tekniker High-Speed Cavity Back och Fly-Brace används för ökad slaglängd, mer kraft och stabilitet. Klubban kommer finnas att köpa på Nikes hemsida från och med den 15 maj och priset ligger på ca 2000 kronor. Den finns dock bara tillgänglig för högerspelare.

 

Anna Andén


Bild: Nike

Relaterat